Usuń swoje konto

Zaktualizowano 8 lis 2026
Na tej stronie

Usunięcie konta usuwa je wraz z jego planem, saldem, wyszukiwaniami i ustawieniami.

Jak to działa

  1. Otwórz Ogólne w ustawieniach konta i wybierz usunięcie konta.
  2. Wysyłamy Ci e-mailem 6-cyfrowy kod. Wpisz go, aby potwierdzić.
  3. Zostajesz wylogowany wszędzie. Twoje konto zostanie usunięte 30 dni później.

Twoje konto wymaga zweryfikowanego adresu e-mail, zanim będzie można je usunąć, ponieważ kod jest wysyłany na ten adres.

Zmiana zdania

Zaloguj się w ciągu tych 30 dni i wybierz przywrócenie konta. Wszystko jest tak, jak to zostawiłeś. Jeśli się nie zalogujesz, usunięcie nastąpi w dniu, który Ci pokazaliśmy.

Twoja subskrypcja przestaje się odnawiać. Po potwierdzeniu płatny plan nie odnawia się. Jeśli przywrócisz konto na czas, będzie kontynuowane jak wcześniej.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?

Powiązane artykuły