Hesabınızı silin

Güncellendi: 8 Kas 2026
Bu sayfada

Hesabınızı silmek, hesabınızı planı, bakiyesi, aramaları ve ayarlarıyla birlikte kaldırır.

Nasıl çalışır

  1. Hesap ayarlarınızdaki Genel bölümünü açın ve hesabınızı silmeyi seçin.
  2. Size 6 haneli bir kod e-postayla gönderilir. Onaylamak için kodu girin.
  3. Her yerden oturumunuz kapatılır. Hesabınız 30 gün sonra silinir.

Kod oraya gönderildiği için hesabınızı silebilmeniz için önce doğrulanmış bir e-posta adresine sahip olmanız gerekir.

Fikrinizi değiştirmek

Bu 30 gün içinde oturum açın ve hesabınızı geri yüklemeyi seçin. Her şey bıraktığınız gibi olur. Oturum açmazsanız, size gösterdiğimiz tarihte silme işlemi gerçekleşir.

Aboneliğinizin yenilenmesi durur. Onayladığınızda, ücretli bir plan artık yenilenmez. Hesabı zamanında geri yüklerseniz, eskisi gibi devam eder.

Bu, sorunuzu yanıtladı mı?

İlgili makaleler