Historia wyszukiwania i zapisane wyniki

Zaktualizowano 8 lis 2026
Na tej stronie

Każde wyszukiwanie, które uruchomisz, pojawia się w Twojej historii, gotowe do ponownego otwarcia.

Jak długo przechowywane są wyniki

Twój plan przechowuje wyniki przez określoną liczbę dni, pokazaną na górze historii. Starsze wyniki są usuwane po tym czasie.

Zachowaj wyszukiwanie na stałe

Oznacz wyszukiwanie, aby je zachować. Nie zostanie wtedy usunięte po zwykłej liczbie dni. Twój plan pozwala na określoną liczbę zachowanych wyszukiwań; aby zachować kolejne po osiągnięciu limitu, najpierw przestań zachowywać jedno z nich.

Udostępnij wyszukiwanie

Udostępnij wyszukiwanie z jego wyniku lub z historii. Link działa do momentu jego unieważnienia lub usunięcia wyszukiwania. Usunięcie wyszukiwania zatrzymuje również jego link udostępniania.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?

Powiązane artykuły