# Usuń swoje konto

Usunięcie konta usuwa je wraz z jego planem, saldem, wyszukiwaniami i ustawieniami.

## Jak to działa

1. Otwórz [Ogólne](https://www.osintcat.net/account/general) w ustawieniach konta i wybierz usunięcie konta.
2. Wysyłamy Ci e-mailem 6-cyfrowy kod. Wpisz go, aby potwierdzić.
3. Zostajesz wylogowany wszędzie. Twoje konto zostanie usunięte 30 dni później.

Twoje konto wymaga zweryfikowanego adresu e-mail, zanim będzie można je usunąć, ponieważ kod jest wysyłany na ten adres.

## Zmiana zdania

Zaloguj się w ciągu tych 30 dni i wybierz przywrócenie konta. Wszystko jest tak, jak to zostawiłeś. Jeśli się nie zalogujesz, usunięcie nastąpi w dniu, który Ci pokazaliśmy.

**Twoja subskrypcja przestaje się odnawiać.** Po potwierdzeniu płatny plan nie odnawia się. Jeśli przywrócisz konto na czas, będzie kontynuowane jak wcześniej.
