Zmiana lub anulowanie planu

Zaktualizowano 8 lis 2026
Na tej stronie

Przejście na większy plan

Wybierz plan na stronie Cennik lub w Rozliczenia. Zaczyna się od razu, a płacisz tylko różnicę za pozostałą część bieżącego okresu.

Przejście na mniejszy plan

Wybierz go w ten sam sposób. Mniejszy plan zaczyna się, gdy kończy się bieżący okres, więc do tego czasu zachowujesz to, za co zapłaciłeś.

Anulowanie

  1. Otwórz Rozliczenia.
  2. Wybierz anulowanie subskrypcji i potwierdź.

Twój plan pozostaje aktywny do końca opłaconego okresu, a następnie nie odnawia się. Do tej daty możesz go wznowić z tej samej strony.

Zapłacono przez Telegram? Plan opłacony w Telegramie jest anulowany tam, a nie na naszej stronie rozliczeń.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?

Powiązane artykuły