Je account verwijderen
Op deze pagina
Als je je account verwijdert, worden je account en het bijbehorende plan, saldo, zoekopdrachten en instellingen verwijderd.
Hoe het werkt
- Open Algemeen in je accountinstellingen en kies ervoor je account te verwijderen.
- We e-mailen je een 6-cijferige code. Voer deze in om te bevestigen.
- Je wordt overal uitgelogd. Je account wordt 30 dagen later verwijderd.
Je account heeft een geverifieerd e-mailadres nodig voordat je het kunt verwijderen, omdat de code daarheen wordt gestuurd.
Je bedenken
Log in tijdens die 30 dagen en kies ervoor je account te herstellen. Alles is zoals je het hebt achtergelaten. Als je niet inlogt, gaat de verwijdering door op de datum die we je hebben getoond.
Je abonnement wordt niet meer verlengd. Wanneer je bevestigt, wordt een betaald plan niet meer verlengd. Als je het account op tijd herstelt, blijft het zoals voorheen doorgaan.
Heeft dit je vraag beantwoord?
Verwante artikelen
Mijn account is bevrorenWat een bevriezing betekent, wat je nog kunt doen en hoe je deze opgeheven krijgt.Ik kan niet inloggenVergeten wachtwoorden, codes die niet aankomen en verloren tweestapsapparaten.Tweestapsverificatie inschakelenVoeg een tweede stap toe aan het inloggen met een authenticator-app of een passkey.Wijzig het e-mailadres van je accountVerplaats je account naar een nieuw e-mailadres.