Zoekgeschiedenis en bewaarde resultaten

Bijgewerkt op 8 nov 2026
Op deze pagina

Elke opzoeking die je uitvoert, verschijnt in je geschiedenis, klaar om opnieuw te openen.

Hoe lang resultaten worden bewaard

Je abonnement bewaart resultaten gedurende een aantal dagen, weergegeven bovenaan je geschiedenis. Oudere resultaten worden daarna verwijderd.

Bewaar een zoekopdracht permanent

Markeer een zoekopdracht om deze te bewaren. Deze wordt dan niet na de gebruikelijke dagen verwijderd. Je abonnement staat een aantal bewaarde zoekopdrachten toe; om er nog een te bewaren wanneer je het maximum bereikt, stop je eerst met het bewaren van een andere.

Deel een zoekopdracht

Deel een zoekopdracht vanuit het resultaat of vanuit je geschiedenis. De link blijft werken tot je deze intrekt of de zoekopdracht verwijdert. Het verwijderen van een zoekopdracht stopt ook de deellink.

Heeft dit je vraag beantwoord?

Verwante artikelen