# Hesabınızı silin

Hesabınızı silmek, hesabınızı planı, bakiyesi, aramaları ve ayarlarıyla birlikte kaldırır.

## Nasıl çalışır

1. Hesap ayarlarınızdaki [Genel](https://www.osintcat.net/account/general) bölümünü açın ve hesabınızı silmeyi seçin.
2. Size 6 haneli bir kod e-postayla gönderilir. Onaylamak için kodu girin.
3. Her yerden oturumunuz kapatılır. Hesabınız 30 gün sonra silinir.

Kod oraya gönderildiği için hesabınızı silebilmeniz için önce doğrulanmış bir e-posta adresine sahip olmanız gerekir.

## Fikrinizi değiştirmek

Bu 30 gün içinde oturum açın ve hesabınızı geri yüklemeyi seçin. Her şey bıraktığınız gibi olur. Oturum açmazsanız, size gösterdiğimiz tarihte silme işlemi gerçekleşir.

**Aboneliğinizin yenilenmesi durur.** Onayladığınızda, ücretli bir plan artık yenilenmez. Hesabı zamanında geri yüklerseniz, eskisi gibi devam eder.
